Saturday, November 08, 2008

Sayang

Tak payah nak cakap aku sayang kamu
Tak payah nak dengar kata aku sayang dia

Hari hari terus berlari
Esok lusa terus berusaha

Kalau sayang..buat
Kalau cinta.. panjat

Fikiran itu perlu

Tapi jangan fikir sangat
Yang panas boleh hangat

Dari Papa pada yang papa (kedana)
Itu pesan Papa

4 comments:

Anonymous said...

hmm..tak payah nak cakap aku sayang kamu?? tu salah!!
kalau sayang perlu diungkap sbb org selalu tak faham..takut tersalah tafsir..
org selalu bilang 'action speaks louder then words' betul juga tpi boleh ke nak bezakan klo org tu buat kerna sayang atau kerna tanggungjawab atau kerna nak jaga hati atau kerna terpaksa??

Anonymous said...

yang hangat pun boleh hangit bukan??

Anonymous said...

klo dah hangat dont la wait till hangit..kan sayang tu..

麻辣鴨血Maggie said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社