Wednesday, June 21, 2006

26..26..26

Photobucket - Video and Image Hosting

Now oledi 26

Photobucket - Video and Image Hosting

26?

Photobucket - Video and Image Hosting

26... and still growing.. :)

10 comments:

myjulieyana said...

apsal ko nampak cam spastik nih?

hehe.. anyway, happy birthday pai! semoga murah rezeki, bleh blanje aku, aisya & chot selalu..

semoga dipertemukan jodoh yg baik, kat uk ke.. manela tahu kan?

semoga panjang umur agar dpt diperbanyakkan amal..

rumet said...

weh... aku call ko laa nak wish happy bday! tapi ko tak angkat. fine aa aku merajuk aa cam ni!

m|ss v|xen said...

apsal ko nampak extra gemuk n bulat?

yatipruzz said...

happy besday tapai..sampai uk jgn lupakan kitorang, nak tunang jgn lupa ckp, kalo terkawin kat sana jgn lupa invite even tho sure kitorang takkan sampai nyer hehe..pepe pon all the best eh! jeles jeles ko pi uk!

ayil said...

besar siot idung ko

ayil said...

happy belated bday!! hahaha
smalam aku celebrate bday bapak aku aaa
ko tak wish pon bapak aku!!
mrajuk aa camni!!!!

pizza weh!!!

ayil said...

celebrate ngan budak silat tak ajak aku!!!

mrajuk aaa camni!!

chillis wehh

Anonymous said...

happy birthday tapai....aku nyer birthday pon 2-3 orang jer wish..tapih yg lagi penting siapa yg wish tuh..btol tak???

modee said...

dude, birthday ko ek? hahahah sori sori.. hapi bday tapai!!! semoga hidup menjadi semakin kurang sengal ye.. n mane buku harry potter aku??

again, hapi bday.

sue said...

ya incik tapai. happy birthday.. nanti balik uk.. sorang ke due org ke..?? hah.. tiga org??? hehhehehe...

all the best!