Thursday, October 05, 2006

First time!

Apa la si Farah ni, tag aku plak. Biasanya tak layan.. tapi Farah nye pasal kan.. layannnn..

1) 1 Ramadhan 1427 Hijrah anda berbuka puasa dengan siapa dan dimana?
Buka ngan housemet. First time dalam seumur hidup try masak. Ayam goreng kicp jadi ayam goreng apa tahhh.. hahah

2) Apa persiapan anda menjelang hari raya?

Takde apa. Sedia perut.. sebab sini nanti open house sure banyak.. tapi tak la sebanyak Malaysia. Kurus wo0o0 sini.

3) Sepanjang sebulan berpuasa, agak2 kemana lokasi berbuka yang akan menjadi pilihan anda?

McDougalls Mosque : Nasi Briyani Kambinggg!!! Yummyyyy!!

4) Pendapat anda,berbuka puasa di Hotel?

Tadak hal punya, tapi jangan la selalu. Tapi kalau perasan anak raja.. buleyh la.

5) Adakah anda suke menghantar kad raya (by pos) kepada rakan2, sahabat handai dan kekawan anda?

Suka terima kad raya jek.. hahaha.. sejak akhir akhir ni, jadi Hj Bakhil plak.
Suka, tapi dah lama tak buat, email la senangg.. lagi

6) Oleh itu kirimkan lah Kad raya anda kepada gwe di alamat berikut :-
124 Stamford Street, M169LR Old Trafford, Manchester, Lancashire

Tapi confirm tadek org hantar, so.. bagi kat alamat elektronik jek la..

Ragysy937@yahoo.com

7) Orang - orang yang namanya ada dibawah kena jawap entry nie. + with alamat ye..
Sebab Gue baik.. gue malas nak tag sapa sapa.. kalau tag pon, bukan derang update blog pon? Kan Cipok? Rumet? Farul?Rodek?

1 comment:

laddyberd said...

skang dah moden.. if pos manually.. lambat kan walaupun tak ternilai harganya.. tapi e-card pon bleh la...