Thursday, January 05, 2006

Jom Nuang

Yes.. setelah begitu lama kepingin nak naik gunung. Berjaya jugak nak racun Aspa unutk organize naik gunung Nuang. Tak confirm lagi.. tapi tentative date 10-12 February.

A few ppl yang tergerak nak ajak.. tapi what would their response be? hum hummm...

(ALphabetical order namanya.. rajen kan aku?)

Asyie : tak suka laa naik gunungg

Azlina (member esah) : Err.. you ni sapa?

Along : Hah?? boleh boleh jekk..tapi makan apa?

Ayil : Naik Gunung? ajak aku? Ko gila ke apa? Whutdehelllll

Ceng: Nak gak.. tapi kene tanya along dulu la

Cipok : Ada booze?

Erly : Tak bley dah nak active active.. sakit arrr

Esah : Eyh.. tempat aku first bercakap ngan ko lepas ko selamatkan aku dari jatuh bukit.. nak pergi.. tapi marisa x bley tinggal la.

Farul & Jue : Kitorang balek perlis kot.. tapi nanti aku konfem balek.. cam ok jek

Iqbal : On jekkk.. (tapi akan cancel last minute sebab ade date lain)

Lin : Naik gunung? aku tak mentally prepared laa..

Mama : Aku dah nak kawen aa.. tanak amek risk

Mueya : Tak main la naik naik gunung niii

QZ : Kalau ko boleh angkat aku sampai camp site, boleh la aku pergi

Rodek : Ada cermin tak kat sana?

Rumet : Best gak.. kalau qz tanak pegi.. aku bawak second wifey aku.. ahhaha (terperasan qz memandang lalu terus menggelengkan kepala tanda tak jadi nak ikut)

Ros : cam ok jek..

Salina (member mama) : Ok, tapi i kat labuan la.. camne nak pi.. Miss KL!!

Zemie : On jekkk

Ada nama yang tertinggal ke? hem hemm

Siapa nak ikut? jom! kalau idak, aku pi ngan aspa and the geng jek la

Aspa.. ko nak ajak sapa?

Jeng jeng jengggggg

6 comments:

Farul said...

Salah tu...

Cipok: ada buat baca yasin kat atas?

+cheeps+ said...

sorry pai.. nature doesn't arouse me..

farul.. pegi mampos

m|ss v|xen said...

hahahaha.. cam ko tauu jekk aku nyer respon camne.. bahaya nih!
tp nuang balik? carik laa tmpt lain yg lagi mencabar beb!
ko lupe ayil nyer respon shud be..
ayil: kat nuang ader bilik aircond ngan swimming pool tak?
hahahahah.. sorry yang! i *heart* you!

Ah Moi Ya said...

Salah jugak nie..
Correction.

Mueya said: Are u sure this time it is gunung?..Not another of your busut..?

But Mueya can't help thinking..
Mueya think: Hmmmm..Tapai ajak the girls nie,sure he is going to leave us at kaki Gunung Nuang,dump us there and suruh we all masak for them...hmmmm....

ps:Not sure yet.Will cnfirm with u later.

rumet said...

aku dah kate ayil... esah tak sayang ko.. hahahha

Juliana said...

tapai tak ajak aku ngan chot sbb dia dah tahu jawapannya.. btw, aku takleh pegi pon sbb Aisya belum mentally prepared..