Friday, July 28, 2006

Reply to Ayil's Post (Bukak Blog la weyh!)

Bapak laa... panjang gila ko nye comment.. bukak blog la weyhh. tak pon tumpang blog esah kee.

MMU MMG BESS!!!

> study 2 weeks je before exam!(ermm actually bkn study.. tiru tutorial n amik tips fr julie & gna - tenx wehhhh) tp score lebey 3 pointer!! tapai pon kalah ngah ngahh
>> Betul tu! bukan study pon! ahaha.. tiru assignment pas tu torture juli sampai muntah. 2 Weeks before?? tak logik weyhh... 1 week jek yg betul betul study!

> tenet sepanjang mase!! (ermm ni tayah citer lebey2 aaaa)
>> Meh aku kire.. 1,2,3,4,5,6,7,8.. bzztt.. bzzttt..eh.. itu aku punya.. cam aku jek yg lagi player.. ahahhahaha. Ko punye 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10... bzzzttt hangg!

> rumah puchong mmg the bess!! tido tak hingat bersama rakan2 (rekod tido masih dipegang oleh mr cipok - 2 hari tido tanpa mkn or mandi.. smayang? hahhaha)
>> Cipok? ke sebenarnyer "benda" atau pon "perabot" rumah.. haha.. eh, itu kat melaka kan? 1 minggu! gila laaaaaa!

> groupmet skali ngan rumet time pre-U!! so bley bukak citer psal die bile2!! pakai tshirt tuck-in.. pakai slack senteng.. kasut kilat.. spek tebal.. perut boroi (eh skang pon same).. uishh byk sgt ni.. nnt la aku bukak blog citer sal rumet
>> Budak yang diingatkan genius dan tak layak kita nak lepak ngan kita. Lepak ngan chinese jek pas tu gaya cam nerd scorer. Skali.. Physics nye markah.. sama jekk!! ahhaa. Lepas die ngigau kacau wan smayang.. mmg sah.. dia mmg layak lepak ngan kita! muahahha

> n mmu bess sbb bley kutuk rodek gmok!! hahaha skang tidak lagi.. rodek sudah bertukar menjadi model TM yg ensem gile.. tapai sure jeles!
>>Not to mention sesi cakar mencakar kat depan library Melaka.. :))

> main mainan tumbuk kat mlake!! waa utk game ini, rumet adalah pemenangnye!! skali tumbuk mmg konpem lebey 160kg!! 2nd adalah Ceng tp pakai kaki so tak kire)
>> Miss dohhh.. ade lagi ke benda alah tu?

> chicken hartz di Mlaka!! waa zaman dimana makan byk tak hingat tetapi perut maintain 6 pack!! skarang?? erm next..
>> Huh? 6 pack? what de hell? ko bukan memang 6 lipats all the way ke?btw, dah tutup pon C. Hartz situ..:(

> n paling bess skali sbb ESAH!!! fuyoooo cunn wooo budak niiii.. kiut gile wa ckp sama luuuu.. mmg bertuah la esah ni dpt ngorat aku hahaha
>> Sudah laa.. siap mental down laa semuaaaa.. best konon. Esah, ko nak tahu dak, Masa dulu ayil nanges depan akuuuu... gila kupabbbbbb.

ok.. kite sriyes plak.. before ko bla UK, organize la dinner.. blanje la org2 yg byk tutor ko time MMU cam julie, gna & aku ni (hehe).. kat UK sape lg ko nak tiru wehhh.. n ni maybe last jumpe time ko single..
>> Insya allah. Nanti aku dah settle semua urusan aku, aku panggey. Kita pi mkn kat luar la kot. Umah aku payah sket, mak aku dah tak berminat nak buat makan makan kat rumah. Kalau aku nak gak, kena panggel caterer. Weyh, Chicken Hartz la weyh! Sunway Pyramid, amcam?

jap..
MUAHAHAHHAHHA WAKKAKAKKKAKAKA (gelak beguling2)
sriyes tak tahan..
>> Weyhh.. in sudah lebeyyyy.. tengok nantiiiiiiiiiiiii.. silap silap sebelum pergi ade dah.. how?

p/s: Juli, aku mmg lag student yg lagi bagus dan berdisiplin kan? hahaah

5 comments:

m|ss v|xen said...

waaaaaaaaa
i especially like the part yg AKU yg usha ayil.. hmm menarikkkkk

i wonder camne style aku usha ayil ek? apsal laa aku tak ingat?

yg aku igt.. aku pi nuang ngan ko.. dan ko struggle giler nak clearkan nama ayil sebaik mungkin.. ko mmg layak jd bestfren ayil hihihihi

oh ayil adre nangis? woowwww.. camne aku nak buat dier nangis lagi aa skang?

myjulieyana said...

esah, dia bleh nangis lagi skang ni??

ayil lag bab study compared to tapai tapi bab ngorat 1st class weyh.. tapai?? helo? helo? anybody?

pai, chick hartz tanak.. tak syiok aa.. rugila utk kami2 yg tgh struggle nak diet nih.. better makan ala carte yg best! makan nasi pon lagi sodap.. anyway, venue tak penting, yg penting ko blanje.. semua stuju kan?

ragsy937 said...

wokehh... herm.. kalau nak kat tengah tengah, IOI la. mana lagi.. makan kat F1 best gak.. huhuh.. weekedays la tapi, weekends cam penuh jek

Anonymous said...

yo.. thanks for thoughts )

dissertation writing said...

I have been visiting various blogs for my dissertation research. I have found your blog to be quite useful. Keep updating your blog with valuable information... Regards