Friday, April 21, 2006

Bebudak Teater..



Tak de idea sangat nak update blog nieh. But i stumbled upon a folder dlm pc ni containing pics of the Aroma Gang masa tour kat Sabah-Sarawak Dis 2004.


Ni Dalam bas coach yang kewl sebab belakang dia ada tempat duduk yang luas bentuk U. Kool weyh.. rasa cam artis!

Ni gambar kat kedai makan.. teka sapa? aku teka 10 kali baru betul. Tak ku percaya ini Akhtar!


Nampak sangat kalau pakai Night mode.. muka nampak lain. Ni Intan yang hot (dlm gambar ni la kan). Cam awek greece mana tah. Ha.. kalau nak tengok.. tengok la drama kat TV1 kol 330. Skarang ni sebuk betul shooting dengar katanya.

Lef to Right : Gerek (Pelakon kesayangan Wak Khalid.. hah), Jereng (Graphic designer yg awesome.. tak percaya, tengok design untuk burger king skarang. Dia yang buat), Intan (Lagi lagi intan...)
Budak budak teater yg pantang tengok kamera.. nasib baik suma fotogenik. Fotogedik pon ada sket.
Ni aku.. gemuk gila time tu sebab makan tak hingat!! seafood!!!. Mama time ni kurus gile sebab workout tak hingat. Oh.. yang kanan sekali tu Ee. Skarang kerja Animation Director (Betul ke title ni) kat NTV 7. Satu department tu create khas untuk dia.. macho kan? So sume animation yg kat NTV 7 tu.. die yg buat..
Dalam kapal terbang pon sempat lagi tangkap gambar. Video cam jadi mangsa tak habes habes. Sampai stewardess pon dah stare.. ahaks..
Selepas angkat barang atas pentas.. santai santai tepi dewan.. Hah..

Left - right : Qahar (Theatre Genius), Gua, Rodek (Perasan iklan TM/Notice board TM?), Ee

Time angkat barang.. sempat lagi posing.. Ha.. yang belakang aku tu Megat, Kalau nak tengok die, tengok la KL Lites tiap tiap ahad, 10.30 mlm kat NTV 7. Belakon Jadi Abang. Heheh. Kewl la memember aku nieh.



Yang ni gambar baru. Coffee and Toast production Feb 2006. Ramai addition to the group.

Haih.. miss pulak bebudak nieh..

1 comment:

Anonymous said...

dem aa pai..lagi rindu rinduan...tapih cam semua dah hebat...arghhh....