Thursday, April 27, 2006

My first Shooting (Ngan Member Cekak MMU)

Wah! first time dapat join budak FCM buat short drama. Aku ni bukannya gheti sangat pasal drama drama ni. Tapi sebab ada sangkut ngan budak teater, so depa panggey jugak lah untuk menolong.

Shooting nie untuk time Majlis Sanjungan Budi nanti. Supposedly drama ini kira antara gimmick majlis yang ada. APa? Drama ni pasal Apa? heheh.. nak tahu kene datang la majlis. Tak pon tanya aku balek lepas majlis. Tak suspen la beb.


















Sambil tunggu arahan big boss.. confirm la sempat bergambar.. haha













Tiga Awek cun yang nak kena...?? Tu la.. tunggu boifren merata rata












Director, Hard at work













Geng geng jahat.. Lesen L..:))













Hero kita... yeah!













Sempat buat iklan kasuttt (Rizal amek)

Seperti biasa.. mesti la sempat bergambor..

Aku suka gambar nie.. heheh.. Tapi malangnya ni bukan salah satu scene dalam drama, and jejaka hensem ni tak berlakon sebab bayaran mahal sangat.. ahahha

Semoga semua semua ni berjaya la adanya.. slamat mengedit ya Kassim.. Shah!

Kita tengok product nye nanti camne!

p/s: Thanx Fara Faeza for the Pics!

3 comments:

linbewie said...

Kenapekah ko suke gambar yg last tuh? Adakah ko rase/perasan ko hensem dlm gambor itu? Sila explain dalam tidak lebih 100 patah perkataan. Mueheheh...

ragsy937 said...

tak payah gambor ni aku dah tahu hensem.. ahhaha

Isyk.. demit la apsal die caca marba.. betul la blogspot ni... what you see is not what you get.. demm

Farul said...

aiks... never had problem with blogspot formatting. but then maybe sebab aku edit code direct kot? hehe