Monday, January 08, 2007

Hamhock!

Hehe.. Gua dah jumpa hamhock baru gua! Ingat lagi dak Beny?. Tapi Hamhock kat sini indoor. Tak buleyh beat lagi hamhock kat SIti Hasmah Digital Library tu. Hm, tak tahu ape dah jadi skang ni ngan hamhock tu kan? :P

Haih.. dah dekat dekat exam ni teringat plak masa dekat dekat exam dulu. Masa tu la aku ngan Ayil akan muncul kat library untuk memparasitkan diri. Heheh.

Argh.. miss plak time kacau Dewa dewa dulu. Yat, Beny, Juli, Eewa dan lain lan dewa yg tak tersebut kat sini.

Miss plak time rumet tidor dlm library pas tu berdengkur dengar satu lib.

Miss plak tengok kapel kapel yg bergaduhan kat lib.

Miss plak time kat Melaka.

Miss plak time kat cyber tapi struggle membawak diri pi Melaka untuk cari ketenangan (konon!)

Miss plak masa lepas exam terakhir tu, ramai ramai kumpul depan library tangkap gambar.

btw.. siapa ada gambar tu haa?? dha berapa tahun dah ni. tak up kan lagi!!

Ok, gua nak tido. Kalau sia[a tak paham hamhock tu apa.. sila call Beny. :)

Daa!

3 comments:

rumet said...

jgn lupa hamhock yang gantung kat bilik ko mase final year tu.. siap patah towel hanger dibuatnya... keh keh keh

ragsy937 said...

aah kan.. mana pegi hamhock aku tuu.. huhuhuhuhuhu!

rumet said...

mane aku tau.. bukan aku amik..